To nye vildtkamera fra ZEISS

ZEISS lancerer netop nu to vildtkameraer. Det drejer sig om ZEISS Secacam 5 og Secacam 7. Secacam 5 er et lille kompakt vildt kamera, mens Secacam 7 er en anelse større.

ZEISS Secacam 7

Begge kameraer er udstyret med indbygget sim-kort, så du kan modtage video og billede på din smartphone via appen. Begge har et 60° synsfelt, en opløsning på 1920×1440 pixel, samt en sensor opløsning på 5 MP der dog kan blive op til 12 MP interpoleret.

Vildtkameraerne gør det muligt at følge individuelle dyr og deres bevægelser i dit jagtområde. For tydeligt at kunne identificere vildtet, er optagekvaliteten af afgørende. Især nattesyn udgør en udfordring, da det størst mulige område skal belyses med mindst mulig batteribelastning. Vildtkameraerne fra ZEISS giver dig et godt overblik med detaljerede billeder med høj kontrast.

Hurtig udløsningstidspunktet
Den meget følsomme bevægelsessensor registrerer præcist dyrenes bevægelser. Den hurtige udløsningstid (< 0,35 ~ 0,45 sekunder) på ZEISS Secacam resulterer i minimal bevægelsessløring . Under udløsningen justerer kameraet automatisk styrken af blitzen, som er usynlig for dyr og mennesker. Dette forhindrer forkert eksponering og minimerer energiforbruget.

ZEISS Secacam 5

Mobilabbonement
Ingen betingelser — Månedlig annullering er muligt
Der er attraktive og fair prisstrukturer tilgængelige for ZEISS Secacams 5 & 7. Du kan vælge mellem en forudbetalt service eller forskellige servicepakker, som du kan annullere månedligt uden betingelser. Afhængigt af servicepakken har du adgang til et mere omfattende udvalg af tjenester og funktioner.

Læs mere HER

Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram