Træning til jagt

Indskydning 19. April 2021

Hver gang Freya og jeg tager på skydebanen, så tager vi altid første skud i en jagtrelevant skydestilling med jagtammunition. I dag er ingen undtagelse, så jeg får klargjort alle mine ting, og så løber jeg lige en kort tur for at få pulsen lidt op.

Hurtigt ind i skydeskuret, lade riflen, placer den på skydestokken og tre hurtige ind/udåndinger før jeg laver en sidste udånding med sigtet placeret på bukken.

Fingeren krummer sig om aftrækkeren og jeg afgiver skuddet bevidst på det tidspunkt jeg ønsker det. Uden egentligt at tænke over hvad jeg lige har gjort. Det ubevidste aftræk er noget vi træner hele tiden, så vi kan koncentrere os om vildtet og sikkerheden i skudafgivelsen.

Skuddet ligger helt pænt, og jeg beslutter mig for at tage tre skud i forholdsvis hurtig rækkefølge. De ligger også alle i 10’eren, så jeg er meget tilfreds. Herefter er det i gang med at træne våbenbetjening og så afprøve en ny ladning jeg eksperimentere med.

Knæk og bræk!

Claude