Stille jagt uden panik

Jagt 28. Maj 2021

Jeg er taget ud i samme område som i går, denne gang dog sidst på eftermiddagen. Der er lidt mere overskyet og mere vind.

Temperaturen er dog hel fin og jeg lægger mig i græsset for at nyde det hele.

Ganske kort tid efter jeg har lagt mig, kommer der en rå ud på engen og esser. Denne gang tager jeg ikke kameraet frem, men får i stedet gjort min skydestilling helt klar, så jeg kan tage bukken hvis han kommer frem.

Der går næsten 1 ½ time hvor råen skiftevis går og esser eller lægger sig ned for at tage en lille pause. Ved 20 tiden tripper den ind i skoven, og der sker ikke noget resten af tiden, indtil solen går ned.

Totalt antiklimaks, i forhold til i går, hvor det vrimlede med vildt. Men sådan er jagt. Du kan ikke være sikker på at se vildt hver gang og heller ikke i større antal.

Knæk og bræk!
Claude