Sæsonstart

Jagt 1. Oktober 2020

Det er første oktober, og sæsonen på rådyr er startet. Jeg tager ud i vores sydlige område, der ligger tæt på statsskoven.

Vejret er fint, lidt skyer og omkring 6 m/s fra øst. Jeg er på plads ca. 30 minutter før solopgang, og der er helt stille.

Jeg sidder og spejder rundt, men der er ikke noget vildt at se. På vej ned til min post, har jeg set en del fod. Både ældre men også helt friskt, så det er positivt.

Jeg sidder rigtigt godt, med ryggen op ad et træ og med min nye skydestok fra Viper-Flex. Den virker til at være lidt stivere end skydestokken fra PH-Jagt, og så kan den slåes helt ud, så jeg kan bruge den i sigende skydestilling.

Solen begynder at kigge frem gennem skyerne, og jeg kan mærke at der bliver lidt varmere. Fuglene begynder at vågne op, og flyve ud fra skoven.

Jeg sidder og nyder naturen omkring mig, men ser desværre ikke noget vildt. Jeg beslutter mig at pakke sammen ved 1045 tiden. Jeg tager måske ud igen i aften, eller i morgen.

Selvom der ikke har været noget vildt for, så er der masser af beviser på at vildtet er i nærheden. Nu skal jeg bare være herude på samme tid som vildtet.

Knæk og bræk!
Claude

Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram