Sæsonstart aftenjagt

Aftenjagt 1. Oktober 2020

Freya og jeg har besluttet os at tage ud sammen, her til aften. Vi sidder ofte sammen på jagt, og har en fest. Vi hygger os og nyder samværet og jagten.

Freya er “kun” observatør i aften, da det ikke er tilladt for gæster at komme med som jæger, på sæsonstart dagen. Det tager hun roligt, for hun ved der kommer masser af dage vi begge kan sidde med riflen klar.

Vi er på plads ca. 2 1/2 time før solnedgang, og opdager hurtigt to rådyr på nabomarken. De er ca. 300 meter væk, og vi taler lidt om vi skal pürsche over på den anden side, og så håbe på at de bevæger sig over til os.

Jeg sidder samtidigt og kigger på dem og ser en hare komme ræsende ud fra skoven. Den løber lige mellem dem, og de bliver vist lidt forskrækket. De springer ind i skoven og forsvinder, mens haren blot sætter sig på græsset og kigger lidt rundt. Grrrrrrrr.

Ved solnedgang har vi ikke set andet vildt, så vi pakker hurtigt og stille sammen, før vi går tilbage til bilen. Det har været en super hyggelig aften og vi glæder os til at komme ud på jagt sammen igen.

Selvom der ikke har været noget vildt for, så er der masser af beviser på at vildtet er i nærheden. Nu er det bare et spørgsmål om tid, før vi mødes samtidigt herude.

Knæk og bræk!
Claude