Hastighedsmåler i lommeformat

Den 21 Oktober 2023 annoncerede Garmin deres nye Xero C1 Pro, en kronograf i lomme-størrelse, der nøjagtigt måler projektilhastigheder fra 30 til 1500 meter i sekundet. Enheden er bemærkelsesværdigt hurtig og enkel at konfigurere og har et knapdrevet design og med en intuitiv brugergrænseflade. Takket være den nye ShotView smartphone-app er al din målte hastighedsdata organiseret og let tilgængelig direkte fra din telefon.

”Med Xero C1 Pro er Garmin stolt over at introducere et nyt benchmark for kronografteknologi,” sagde Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales. ”Ved at kombinere ydelse og pålidelighed i en enhed i lommestørrelse repræsenterer denne meget tilpasningsdygtige enhed, den innovation og nøjagtighed, der er blevet synonym med Garmin Engineering. Afgiv skuddet og modtag straks hastighedsdata og statistik for den række skud du har afgivet. Kort sagt, væk er dagene med besværlige, nøjagtige opsætninger og skud der ikke bliver registeret ”

Nøjagtighed gennem innovation
Foruden projektiler kan Xero C1 Pro opgive hastighedsdata for pile, armbrøst-pile, brenneckekugler og paintballs – herunder airsoft-enheder. Under en session viser Xero C1 Pro hastigheden på projektilet og skudtællingen, gennemsnitlig hastighed samt standardafvigelse og ekstrem spredning efter hvert skud.

Når sessionen er afsluttet, vil enheden give et resume på skærmen, inklusive minimum, maksimal og gennemsnitlig hastighed for skuddene, samt ekstrem spredning og standardafvigelse. Brugere kan endda tilpasse displayet for at vise effektfaktor og kinetisk energi, når projektilkornvægt indtastes.

Xero C1 Pro forventes i Danske butikker første kvartal 2024.
Prisen bliver ca. 4.500,00 DKK

Læs mere HER

Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram