Flot morgenjagt i solopgang

Jagt 30. November 2019

Frostklar solopgang

Jeg ankommer til vores nordlige revir ca. 30 minutter før solopgang. Det er frostklart og der er masser af frost på markerne.

Jeg håber at vildtet vil ud og gå en lille tur, mens solen varmer dem op.

Jeg sidder og nyder at solen stille og roligt bevæger sig op over horisonten og lytter til naturen der vågner op. Det er mega tilfredsstillende at sidde herude og nyde den.

Der kommer et par træk af svaner forbi. Det overrasker mig altid hvor elegante de ser ud når de flyver.

Mon der kommer noget vildt

Efter 1 1/2 time har solen fået mere magt. Jeg har ikke set noget vildt endnu, men der er masser af frisk fod på markerne omkring mig.

Der kommer flere træk af forskellige fugle. Nogle flyver højrere end andre men der er en del liv i luften. Jeg har efter 2 timer stadig ikke set noget vildt på jorden overhovedet.

Det er begyndt at blæse lidt op efter tre timer, så jeg er nødt til at trække noget op over ørene, så de ikke fryser af. Det er til gengæld også noget af det eneste jeg fryser, denne kolde formiddag.

Det er vist nok for i dag

Jeg beslutter mig for at aflade og pakke sammen over middag. Det har været en flot morgen og formiddag, med masser af fugle, men desværre intet på jorden.

Der er nok ikke andet at gøre end at prøve igen, så snart jeg får tid til det. Der er stadig frost på græsset og det ser altid flot ud på billeder. Så jeg får lige taget et par stykker med noget af mit grej.

 

Knæk og bræk!
Claude