Endelig på jagt igen

Jagt 2. September 2020

Jagtsæsonen starter den 1. september, og jeg har glædet mig helt vildt til igen at sidde ude i naturen.

Det er ikke kun selve jagten der driver mig, men også bare det at sidde og observere, lytte og lære af naturen. Der er aldrig to jagtture der er ens. Der sker altid noget forskelligt, uanset om det er antallet eller typen af vildt jeg ser i naturen.

Jeg ankommer til vores sydligste revir ved 17 tiden, og har lige over tre timer herude. Solen står stadig højt på himmelen, og der er en svag vind.

Jeg har lidt grej med ud til test artikler. Blandt andet tøj fra Swedteam og tygsæk fra Mystery Ranch. Det er fedt at kunne teste grejet, når man er på ”rigtig” jagt, i stedet bare i stuen eller i haven.

Efter et par timer har jeg intet vildt set. Det er kun blevet til nogle fugle og en enkelt kat. Der er dog masser af fod, især fra rådyr og dådyr, men også lidt fra krondyr.

I denne periode må der kun høstes kronhjort, kronkalv og ræv. Men desværre er der intet at se.

Før jeg pakker helt sammen lidt over kl. 20, så opsætter jeg to vildtkameraer. Det ene med SMS funktion og det andet et mere traditionelt kamera, hvor jeg selv skal ud og se billederne igennem. Jeg har planlagt at tage herud igen på fredag, og så må vi se om der er noget på kameraet.

En super dejlig aften, selvom jeg ikke så noget vildt. Det er godt at komme i gang igen.

Knæk og bræk!
Claude