Dådyr, dådyr, dådyr

Jagt 31. Maj 2020

Det er min sidste jagtdag i bukkesæsonen, da jeg skal til udlandet og arbejde i en periode.

Jeg har valgt at tage til vores østlige revir. Super dejlig morgen med næsten skyfrit, ingen vind og let tåge.

På vej ned til stedet jeg vil sidde ser jeg pludselig fem dådyr. Det er helt vildt at se dem så tæt på. De er i starten ca. 100 meter fra mig, og til slut under 50 meter væk. Fantastisk at starte en flot morgen på denne måde.

Jeg kommer hurtigt på plads, efter de er hoppet væk, og så håber jeg at der kommer en ny buk frem.

Som timerne går er det eneste jeg ser nogle harer tæt på mig. Det gør egentlig ikke så meget. Jeg har høstet en buk, og jeg sidder her også for at slappe af og bare nyde naturen udfolde sig foran mig.

Jeg har haft nogle super dejlige oplevelser og set masser af vildt på mine jagtture under bukkesæsonen. Jeg glæder mig meget til sæsonen for resten af vildtet starter, så der måske kan komme et dådyr og måske et krondyr i fryseren dette år.

Knæk og bræk!
Claude