Dådyr kom forbi

Jagt 4. September 2020

Jeg er tilbage på samme revir som for to dage siden. Det støder op til statsskoven, og er nok det område hvor der er størst chance for kronvildt.

Vejrudsigten ser rigtig god ud, og jeg er på plads 0620, kun ca. 10 minutter før solopgang. Jeg brugte rigtig lang tid på at afsøge området før jeg bevægede mig derned, for det kunne jo være at der lå nogle rådyr og boblede.

Ligesom jeg får sat mig ned, så kommer der en då ud fra skoven. Den har overhovedet ikke set mig og er inde på ca. 25 meter, før den går tilbage til skovkanten.

Jeg får lusket mit kamera frem og taget et par billeder. Dåen tripper lidt rundt og lige pludselig går hun helt amok. Hun ræser rundt på marken, og har en fest. Det er ikke fordi hun er blevet skræmt, men hun har det bare sjovt.

Jeg sidder og griner som en flækket træsko. Man kan kun blive glad af at se hende hygge sig.

Efter et par timer begynder det at regne. Heldigvis kan jeg se at der er blå himmel bag de mørke skyer, og solen begynder da også at kigge frem, og laver en flot regnbue.

Desværre ser jeg ikke mere vildt, selvom jeg sidder derude i over fire timer. ar Men bare det at se dåen ræse rundt var hele turen værd.

Knæk og bræk!
Claude