Aften og morgenjagt

Jagt 31. Maj - 1. Juni 2019

Aften og morgenjagt sammen

Freya og jeg havde bestemt os for at tage ud på en aftenjagt, overnatte ude og så tage en morgenjagt.


Vi tog ud i skoven først på eftermiddagen, så vi kunne få vores shelter gjort klar, og så lavede vi en god aftensmad over bålet, nød et enkelt glas rødvin, før vi kørte ud på jagt.

Området vi er i denne gang, er ved en grusgrav hvor der er marker hele vejen rundt om. Så vi sidder fint i læ for vinden og nyder stilheden. Der sker ikke ret meget andet end at der kommer et par harer forbi, men desværre ikke nogen buk.

Ved 22 tiden beslutter vi os for at pakke sammen og så bevæge os tilbage til shelteret for at slutte af med et glas rødvin ved bålet.

Vi stod op 0330 og var på plads ca. kl 0400. Det var dejligt at mærke solen stå op og varme os på ryggen, mens vi sad og kiggede efter bukken. Ved 6 tiden dukkede der en rå op og gik lidt rundt og essede ca. 100 meter foran os.

Jeg tror at vi begge ønskede at der kunne gro en opsats ud på den, men det skete desværre ikke.

Lidt senere kom der en ræv forbi. Den hoppede lidt rundt foran os, før den begyndte at undersøge en lille vold ca. 25 meter fra os. Den fandt dog ikke noget og løb væk igen. Ve 9 tiden bestemte vi os for at pakke sammen. Vi havde da set en rå, en ræv og nogle harer, så det var næsten perfekt.

Da vi gik tilbage, opdagede jeg fod fra et rådyr der havde krydset mit fodspor da vi gik ind i området. Den havde gået ca. 20 meter bagom os, så den har været super tæt på. Vi var helt sikre på at det var bukken, og at vi skal tilbage til dette sted snart igen

Knæk og bræk!
Claude