Ny kikkert og chassis

Jagt 9. Juli 2019

Hjemme fra Arizona

Jeg er kommet hjem fra Arizona og har brugt nogle dage på at få min Remington 700 til få det udseende jeg gerne vil have.

Jeg har investeret i et MOD*X GEN III chassis fra AB ARMS og det er jeg super tilfreds med. Jeg skriver en artikel om det til enten Jagt, Vildt & Våben eller mitjagtblad.dk

Jeg har også fået en ny optik til riflen, en Vortex Razor HD II 3-18x50FFP 2C MRAD fra Kikkert-Teleskophuset i Aalborg, som jeg glæder mig utroligt meget til at afprøve. Mon ikke også der kommer en artikel ud af det, senere 🙂

Jeg er taget ud i eet af de områder jeg sjældent besøger på en aftenjagt. Der er normalt meget fod i området, så det skal da have en chance.

Mens jeg sidder og nyder udsigten, får jeg pillet en del ved optikken. Både for at blive mere fortrolig med den, men også for at se hvordan billedet i den er.

Jeg må sige at det har et utroligt skarpt billede og er nem at justere. Jeg skal lige vænne mig til at det nu er MIL og ikke MRAD min optik er udstyret med, men heldigvis er det ikke så svært. Jeg synes faktisk at MIL er nemmere at regne med, når der skal laves afstandsbedømmelse og optikken skal indstilles til skud på længere afstande.

Jeg ser nogle enkelte harer, duer og ænder der flyver hen over mig, men der kommer ikke andet vildt for i løbet af aftnen.

Det gør nu ikke så meget. Bare det at kunne sidde ude og nyde roen og stilheden, samtidigt med at jeg kan sidde og eksperimentere med nyt grej, sør at det alligevel er en perfekt aften.

Jeg skal helt klart tilbage til dette område igen, da der er meget fod efter rådyr, så det kommer du til at læse mere om.

Knæk og bræk!
Claude