Ny termisk riffeloptik fra Pulsar

Yukon Group lancerer den banebrydende Thermion 2 LRF XL50 termiske riffeloptik. Gør dig klar til at møde den nye standard for førsteklasses kvalitet og revolutionerende HD-billedbehandling.

Den nye Thermion skiller sig ud fra mængden, primært med sin fremragende HD-billedkvalitet og eminente egenskaber for for den termiske sensor. Den er perfekt til langdistanceskytter, jægere og til observation med et bredt synsfelt.

HD-sensoropløsningen bevarer en optimal billedkvalitet selv ved høje zoomniveauer – så du går ikke glip af noget. Og den interne ballistiske beregniner gør det meget nemmere at ramme målet helt rigtigt første gang.

Krystalklar termisk billeddannelse i HD
Thermion 2 LRF XL50 tilbyder det højeste niveau af termisk billeddannelse på markedet. Billedet, der er genereret med den nye europæisk fremstillede Lynred-sensor  i 1024×768-pixel opløsning, er utroligt detaljerig. Dette gør denne optik uovertruffen til blandt andet trofæidentifikation. Den giver dig mulighed for at se silhuetter, anatomi og adfærdsmæssige kendetegn på vildtet som aldrig før.

Ekstreme billeddetaljer ved høj zoom
Oplev den virkelige effektivitet af HD-sensoren, når du observere på store afstande. Den variable 1,75 – 14x forstørrelse (x8 digital zoom) giver forbedret fokus og bedre generel genkendelse. High-definition-sensoren bevarer billeddetaljernes enestående kvalitet over hele forstørrelsesområdet. Skift zoom gradvist i 2x-trin eller kontinuerligt, afhængigt af den specifikke situation.

Præcisionsskydning på enhver afstand med den ballistiske algoritme
Hvis du ejer en enhed med en laserafstandsmåler, kender du vigtigheden af at forstå målafstanden. Dette er utvivlsomt den afgørende faktor for at træffe den rigtige beslutning før du afgiver dit skud. Den kompakte indbyggede laserafstandsmåler med en rækkevidde på op til 800 meter er problemfrit integreret i det slanke design, hvilket sikrer høj nøjagtighed på målingen.

Ved at bruge vores proprietære Stream Vision Ballistics-applikation kan du uploade forskellige ballistiske profiler direkte til Thermions hukommelse og forvandle din riffeloptik til et meget præcist og effektivt termisk sigte med lang rækkevidde.

Intet udeladt af synsfeltet
Thermion 2 LRF XL50 tilbyder et bredt synsfelt, der gør det nemmere at spotte vildtet. Udforsk landskaber i HD-kvalitet med klassens bedste 14-graders brede synsfelt på laveste forstørrelse. På grund af den store sensor vil du være i stand til at bevare det optimale synsfelt/forstørrelsesforhold selv ved høje zoomniveauer op til 14x.

Optikken i den nye Thermion afslører HD-sensorens ægte skønhed og kraft. Et premium HD-klasse germanium-objektiv med en F50/1.0 giver et nøjagtigt og detaljeret billede på ethvert punkt i synsfeltet. Objektivet har en intern fokuseringsmekanisme og giver et klart og skarpt billede indenfor område. Ergonomiske fokuseringshjul er placeret på højre og venstre side af optikken, hvilket gør det nemt at fokusere med begge hænder.

Banebrydende billedbehandling
Justerbar sensor følsomhed kombineret med nye filtreringsalgoritmer samt fine lysstyrke- og kontrastjusteringer resulterer i en banebrydende billedbehandling. Med andre ord tilbyder Thermion 2 LRF gode muligheder for langdistanceobservation under mange forskellige vejrforhold. Forstærkningsindstillinger hjælper med at definere dyrets trofætræk og sikre tydelig gengivelse af objekter og baggrunde i synsfeltet.

Fordelene ved trådløs fjernbetjening
Kassen indeholder blandt andet en Pulsar BT trådløs Bluetooth-fjernbetjening. Den efterligner de almindelige kontrolknapper på riffeloptikken med fremragende ergonomi – knapperne aktiverer de mest essentielle funktioner. Det kræver minimal indsats at betjene den, så jægeren kan koncentrere sig om jagten. Fjernbetjeningen kan placeres i enhver bekvem position på riflen.

Yderligere funktioner til Thermion 2 LRF XL50:
Montering på jagtvåben ved hjælp af en gennemprøvet 30 mm ringløsning.
Klar til brug på våben med kalibre op til .375H&H.
Hukommelse indeholder op til 10 skydeprofiler og 100 nulstillingsafstande.
10 trådkorskonfigurationer og funktioner, alle tilgængelige i 9 farver.
Sigte med høj præcision med “Billede-i-billede”-tilstand.
Brugerindstilling, der kan tilpasses til individuel billedjustering.
Dobbelt batterisystem: et indbygget og et udskiftelig. Op til 10 timers drift.
64 GB intern hukommelse til mange timers video og tusindvis af billeder.
1024×768 HD AMOLED-skærm med forbedret farvegengivelse.
Fleksibelt sæt farvepaletter til forskellige behov.
WiFi-integration med iOS- og Android-enheder.
Drift i ekstreme temperaturer fra -25 op til +50 C.
IPX7-klassificeret for beskyttelse mod nedsænkning i vand.

Prisen bliver ca. DKK 37.600,00.

Kontakt Kikkert-teleskophuset for nærmeste forhandler

Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram