Kronhjorte på banen

Jagt 20. Maj 2020

Jeg vælger at give det østlige revir en lille pause i dag, og så koncentrer mig om det sydligste revir vi har.

Det er en super dejlig morgen ganske få skyer og næsten vindstille. Jeg har besluttet mig for at blive herude hele dagen, og så tage en morfar eller to, hvis jeg skulle blive lidt træt.

Der går kun ganske få minutter før der er masser af liv omkring mig. Fuglene fløjter, harene springer på marken, og der kommer en rå forbi i skovkanten.

Det ser ud til at blive en god dag.

Ved middagstid har jeg dog ikke set noget til bukken. Der har været et par råer ude, på nabo marken og en del harer. Jeg beslutter mig for at tage en bid brød og en lang morfar.

Jeg vågner op et par gange og scanner reviret, men der er ikke noget at se. Ved 17 tiden sætter jeg mig på plads igen og venter.

Jeg bruger tiden på at lege lidt med min nye kniv fra @hvedegaardknives, jeg glæder mig til at skulle brække mit første vildt med den.

Solen begynder at stå lavt på himmelen men der er stadig en times tid til solnedgang. Der har været næsten helt vindstille hele dagen, og solen har været fremme, så det har været perfekt.

Jeg kigger mig over skulderen, og over på nabo marken. Der står sørme tre kronhjorte og esser. Et flot syn. Jeg glæder mig vildt til at sæsonen starter for kronvildt.

Ved solnedgang kravler jeg ned og kigger på resultatet af mit vildtkamera. Det ser ikke så ringe ud endda.

 

Knæk og bræk!
Claude