En god eftermiddagsjagt

Jagt 8. November 2019

Ud igen på sporet

Vejret er måske ikke til den bedste side, der er lidt overskyet og lave temperaturer. Jeg vælger alligevel at sætte mig ud på det sydlige revir vi har, hvor der kan skydes med riffel.

Jeg ankommet et par timer før solnedgang, og kan se frisk fod, både fra rå, då og krondyr, så det lover godt. I det mindste er det et godt tegn.

Jeg bevæger mig langsomt ned på plads og kigger rundt. Der er ikke meget at se ud over masser af fod.

Jeg sidder og lytter til skovens lyde, og ser af og til fugle der flyver frem og tilbage til skoven.

Svanerne kommer

Efter en lille time kan jeg høre der kommer et træk af svaner forbi. Jeg sidder og ønsker at der også kunne komme et træk af rådyr eller krondyr, men det er nok ikke så sandsynligt.

En lille halv times tid før solnedgang kan jeg godt mærke det bliver koldere, men jeg har ofte oplevet at det er heromkring at specielt rådyrene kommer frem, så jeg koncentrerer mig om både at lytte og kigge efter dem.

Desværre viser der sig ikke noget, så jeg må pakke sammen uden held denne gang. Jeg er dog sikker på at jeg nok skal have heldet med mig i den nærmeste fremtid. Der er jo masser af fod, så det er bare med at være her på det rigtige tidspunkt.

Da jeg kører fra reviret, opdager jeg to rådyr på naborevieret der står og esser på marken. Jeg stopper op og nyder synet i et par minutter før jeg kører videre, for ikke at forstyrre dem. Super fed oplevelse.

Jeg håber du har mere held derude, end jeg har.

Knæk og bræk!
Claude