Eftermiddag på reviret

Jagt 18. Oktober 2019

Jeg prøver igen

Jeg er optimist og prøver samme revir igen, som de andre dage. Jeg har været super tæt på at kunne høste noget vildt her et par gange.

Jeg kigger ned over området før jeg bevæger mig på plads. På vej derned kan jeg se der er en del frisk fod både fra kron- og råvildt. Fedt.

Jeg sidder og slapper af mens jeg lytter til skovens lyde og ser fuglene flyve frem og tilbage.

Ingen held denne gang

Efter næsten 3 1/2 time er det ved at nærme sig solnedgang. Regnen er begyndt at falde så jeg beslutter mig at pakke sammen, 15 minutter før lukketid. Jeg ved godt at det er på dette tidspunkt at vildtet typisk kommer frem, men med de tunge skyer på himlen, så tror jeg at de bliver i læ af skoven.

Jeg får hurtigt pakket sammen, og så er det hjem og aftørre riflen, så jeg er klar til næste gang.

Knæk og bræk!
Claude