Bedre held næste gang

Jagt 16. Januar 2020

Jeg er igen på vores østlige revir på eftermiddagsjagt. Det er et område hvor der er masser af fod fra rådyr, dådyr og enkelte fra krondyr.

Jeg ankommer tre timer før solnedgang og bevæger mig langsomt på plads. Jeg scanner alle hegn og skovkanter før jeg bevæger mig, men der er ikke noget at se.

Jeg kommer på plads og så er det bare at nyde solnedgangen og håbe på at der kommer noget vildt frem og præsentere sig.

Alt er roligt

Efter 2 1/2 time har jeg kun set nogle svaner og andre fugle flyve rundt. Intet vildt overhovedet. Jeg er dog ikke så bekymret, da vi tidligere har set masser af vildt herude. Det er bare et spørgsmål om at være her på det rette tidspunkt.

Da solen går ned, er der stadig helt stille og jeg pakker sammen. Jeg vil snart vende tilbage, for der er simpelthen så meget frisk fod herude. Det har været en dejlig eftermiddag med sol og let vind. Desværre intet vildt, men det kommer. Det er jeg helt sikker på.

Knæk og bræk!
Claude