Morgenjagt i solskin

Jagt 31. Oktober 2021

Jeg er igen taget ud i vores vestlige område, der støder op til Statsskoven. Jeg har set flere dådyr og to rådyr i området, så måske er jeg heldig i dag. Vejret er super godt, ingen vind og næsten ingen skyer.

Jeg ankommer ca. 30 minutter før solopgang, og bevæger mig denne gang ned på den østlige side af marken.

Jeg kommer godt på plads, og kan høre skoven vågne langsomt op. Det er altid spændende og se om der skulle komme noget vildt ud fra skoven.

I morgengryet kommer der ikke andet ud end nogle fugle, der ræser forbi mig.
Jeg nyder solopgangen, og stilheden omkring mig.

Ved 1130 tiden har jeg stadig ikke set noget vildt, og jeg beslutter mig for at pakke sammen. Jeg er sikker på at jeg nok skal være heldig i dette område, selvom råvildtet indtil videre har holdt sig væk.

Knæk og bræk!
Claude