Jagt i regnvejr

Jagt 12. November 2019

I regn og slud..

Jeg er taget ud til vores nordlige revir igen, hvor jeg har været de sidste par dage. Selvom vejrløgneren har lovet regn så tager jeg chancen alligevel.

Jeg ankommer 25 minutter før solopgang, og der er en ok temperatur og ingen vind.

Jeg har bevæget mig ekstra forsigtigt, men jeg har ikke observeret noget vildt overhovedet inden jeg kommer på plads.

Testing - testing

Jeg sidder og sammenligner mine to afstandsmålere for at se om der skulle være nogen forskel i afstandene, men kan hurtigt konstatere at det er der ikke. De måler samme afstand +/- 1 meter så det er helt acceptabelt.

Efter 10 minutter begynder det at regne. Det regner og regner og regner.

Jeg er klædt på til omstændighederne så det betyder ikke så meget for mig. Jeg er også sikker på at det ikke betyder så meget for vildtet. De kommer måske ikke frem i så stor grad, som hvis der var solskin, men de skal jo ud og esse på et tidspunkt.

I regn og slud igen..

Efter over to timer i silende regn, er jeg ved at være klar til at pakke sammen. Jeg har hørt nogle forskellige fugle, men ikke set noget vildt overhovedet på nogen af markerne.

Mæt af regn pakker jeg sammen og kører hjem. Jeg kontrollere lige vejrudsigten, for jeg skal snart ud i naturen igen.

Knæk og bræk!
Claude