Hunt2Eat

Ja, jeg er jæger!

Jeg bruger mange timer, hver gang  jeg sidder alene ude i naturen. Jeg bruger min tid i den fantastiske natur, hvor jeg kigger på og lytter til alle former for vildt og ser masser af dyr, som andre ikke oplever.

Jeg sidder og fryser om morgenen før solopgang, hvor jeg nyder udsigten til himlen, mens omgivelserne vågner op.

Jeg får lov til at se hver solopgang og solnedgang, og kan se himlen skifte mellem blå, lilla, rød og alle former for orange.

Jeg bliver udsat for alle former af vejr, mens jeg sidder og taler stille med mig selv om alt mellem himmel og jord. Når jeg rejser mig, for at gå tilbage, er jeg i komplet balance med mig selv.

Jeg dræber ikke vildt fordi jeg kan li vold, for konkurrencens skyld eller fordi jeg blot vil have et flot trofæ. Jeg dræber vildt, fordi jeg bedre kan li smagen af det kød jeg selv har udvalgt, og ikke det jeg finder i køleboksen.

Dyrene der slagtes traditionelt, ved at de snart skal dø. Vildtet jeg dræber, ved ikke at det er dødt lige om lidt, og det nyder naturen ligesom jeg.

Faktisk så respekterer jeg enhver levende organisme på Jorden. Men jeg ønsker at gøre min del til at opretholde livets balance, og jeg ønsker selv at vælge hvor mit kød kommer fra.

Det er ikke kun jagt, det er livet.

Det er ikke en hobby, det er en passion og livsstil at leve direkte af naturen.

Ja, jeg er jæger!