Min baggrund

Jeg har altid nydt at være i naturen for at få en masse gode oplevelser og udbygge min viden om overlevelse. Så hvorfor ventede jeg med at blive jæger indtil jeg var over 50 år gammel?

Jeg har ikke noget endegyldigt svar, men jeg føler at mit valg er rigtigt. Jeg kan nu endelig være med til aktivt at vælge hvilket kød jeg og min familie spiser. Så i stedet for at købe det i en butik, udnytter jeg den DNA der ligger i os alle som de jægere/samlere vi oprindeligt var.

Jeg ved at det dyr jeg udvælger har haft et godt liv og om lidt så ved det ikke hvad der skete, da kuglen ramte det.

Sammen med min hustru Freya, gennemførte jeg jagttegnskursus i 2016/2017 og det har vi ikke fortrudt eet sekund. Vi har haft en masse gode oplevelser i naturen sammen, og nyder hvert et øjeblik. Vi tager til Arizona een gang om året i minimum een måned. Vi bruger det meste af vores tid i den storslåede natur. Vi har en lang række venner der også lever og opholder sig i naturen, og vi får derfor lejlighed til at få nogle unikke muligheder og oplevelser.

Du kan altid følge mig på Instagram på profilen Hunt2Eat.dk. Her deler jeg billeder fra mine jagter, rejser, test af grej og andre jagtrelaterede oplevelser.

Hvis du hellere vil følge Freya (eller os begge), så hedder hendes blog Huntress.dk, og hendes Instragram profil er Huntress_Freya

Velkommen til min side.