Brand ambassadør

Har I brug for en brand ambassadør der kan promote jer og jeres produkter via blog, på de sociale medier og gennem artikler på online medier?Jeg vil gøre brug af jeres produkter i det omfang, det er mig muligt.  Det gælder jagter, på outdoor-ture og på min årlige rejse til Arizona.

Fotos og sociale medier

Jeg tagger jer og produkterne i mine posts på de sociale medier og på min blog. Det giver omtale og eksponering af jeres produkter og af jer som virksomhed/brand.

Jeg tager – uden undtagelse – altid billeder, når jeg og min hustru Freya er ude i naturen. Jeg har altid noget på/med, jeg kan skrive om, og tagge på de sociale medier. På den måde får både virksomhederne, jeg samarbejder med – og jeg selv – noget ud af det.

Lidt om mig

Jeg er forholdsvis ny jæger – jeg gennemførte jagttegnskursus i 2016/2017 og riffelprøven blev bestået i 2018.

Jeg deltager på stort set alle de drivjagter, jeg får invitationer til og synes det er rigtig hyggeligt. Jeg er medlem af et jagtkonsortium, hvor vi har adgang til rådyr, dådyr, krondyr, ræv, hare, fasan, agerhøne og meget andet. Jeg elsker at sidde ude med riflen, så ofte det overhovedet er muligt.

Jeg tager på skydebanen så ofte jeg kan, deltager i arrangementer hvor de er. Selvom jeg interesserer mig for de fleste typer af jagt, er jeg mest til riffeljagt. Vi har voksne børn, så vi er forholdsvist frie til at tage afsted, når og hvor det passer ind for os.

Derudover er jeg riffelinstruktør, uddannet både ved Forsvaret og Danmarks Jægerforbund.

Min uddannelse

Jeg er uddannet S.E.R.E Instruktør (Survival, Escape/Evasion, Resistance, Extraction) ved Försvarsmaktens S.E.R.E School – Karlsborg, Sverige. Jeg fungerer blandt andet som instruktør på Flyvevåbnets S.E.R.E kursus i Danmark og deres ørken overlevelses-kursus i USA. Derudover har jeg deltaget i utallige overlevelseskurser i udlandet, primært USA.

Min profil på sociale medier

Jeg blander mig, hvor jeg kan – og deler den viden og erfaringer jeg har, og får undervejs på vores jagter og ture i naturen. Jeg skriver blandt andet for MitJagtblad.dk, og Jagt, Vildt & Våben. Du kan se listen her.

Jeg har min primære hjemmeside/blog der er dedikeret til jagt, tests af tøj og grej  www.hunt2eat.dk. Derudover har jeg en hjemmeside der alene er dedikeret til test af tøj og grej www.grejtester.dk.

Sidst, men absolut ikke mindst, har jeg min Instagram profil www.instagram.com/hunt2eat.dk.

Jeg stor trafik både på mine hjemmesider. Gennemsnitligt 25.000 unikke besøgende om måneden, og på min Instagram, hvor jeg pr. oktober 2020 har over 7300 følgere. Jeg har p.t en vækst på ca. 50 nye følgere om ugen.

Tales vi ved?

Så som du nok kan læse, har jeg gang i rigtig meget. Jeg er, dybt engageret omkring skydning, jagt og jagtfællesskaber. Jeg er meget metodisk når jeg laver tests af tøj eller grej og laver typisk mine artikler på dansk, og videoer på både dansk og engelsk..

Jeg håber, i er blevet nysgerrige på, hvad jeg kan bidrage med og vil glæde mig til at høre fra jer. Send mig en mail eller giv mig et kald, så kan vi tale videre om det, hvis det har jeres interesse.

Med venlig hilsen

Claus “Claude” S. Andersen